Rapid Bucureşti renaşte strâmb şi chiar în trei exemplare

232

Echipa Rapid Bucureşti se pregăteşte să renască strâmb, cu bani de la Primăria Sectorului 1. Aceasta nu este singura problemă. Există în continuare trei entităţi Rapid care nu s-au înţeles între ele.

motto: “Decât mare şi bubos, mai bine mic, frumos şi sănătos”

Rapid Bucureşti aproape că este echipa Primăriei Sectorului 1

În vara aceasta, a circulat zvonul că FC Voluntari ar fi urmat să cumpere marca Rapid de la AFC Rapid şi să se rebranduiască. Dar în spatele echipei de Liga I, prin interpuşi, este primarul PSD din Voluntari, Florentin Pandele.

Ceea ce este o garanţie pentru integritate şi anticorupţie. Indiscutabil, primarul Sectorului 1 nu se gândeşte să sifoneze bani, să facă deturnări de fonduri sau alte matrapazlâcuri. Ştie că procurorii DNA sunt cu ochii pe el. Acum, nebunia continuă. Trei echipe Rapid vor evolua în acest sezon în Liga a IV-a.

Rapid Bucureşti Sector 1 racolează foste glorii ale Rapidului în conducere

Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache este un rapidist de viţă nouă, care a descoperit sportul ca levier politic. Dacă noua echipă promovează an de an câte un eşalon, ea va ajunge în Liga 1 exact în sezonul 2020 – 2021. Îm toamna anului 2020, în România ar trebui să aibă loc alegeri legislative la termen.

Aşa că Tudorache racolează foşti fotbalişti de legendă ai Rapidului. Daniel Niculae va fi preşedintele clubului. Daniel Pancu director tehnic şi Marius Măldărăşanu antrenor. În organigramă va fi şi fostul director tehnic al Rapidului, Ovidiu Burcă.

Noul management va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc pe 21 august, la sediul Primăriei Sectorului 1. Dar asocierea cu AFC Rapid şi Mişcarea CFR a eşuat.

Rapid Bucureşti Sector 1, societate nouă

Edilul a ales să înființeze o societate sportivă nouă care să folosească marca, sigla și culorile FC Rapid. Acestea au fost închiriate de la SC FC Rapid SA, aflată în lichidare. SC FC Raod deţine şi baza Pro Rapid, condusă de soţia fostului fotbalist Rapidist Caciureac.

Acesta a fost sezonul trecut antrenorul echipei eponime clubului.

“Am discutat cu AFC și Mișcarea, dar nu ne-am înțeles. Pretențiile erau mari și nu avea rost. Am înființat o nouă entitate sportivă, care va folosi mărcile și sigla FC Rapid. Am semnat și contractul de închiriere a mărcilor cu societatea în insolvență,. Acesta este valabil până la licitația care va avea loc în toamnă. Atunci vom cumpăra mărcile și palmaresul și totul va fi în regulă”.

, a menționat Tudorache.

În Liga a IV-a, la bătălie cu CSA Steaua lu Carmen Bucureşti

Noua echipă va juca în ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a, a anunțat primarul.

Am vorbit la AMFB, acum se fac toate procedurile, cu acte și tot ce este nevoie. Vom juca în Liga a IV-a, la fel ca echipa celor de la Clubul Sportiv al Armatei.

, a precizat primarul. Tot în Liga a iv-a joacă şi noua echipă Carmen Bucureşti. Vechea echipă, deţinută de familia Mociorniţă, a fost exclusă abuziv în intersezon, după ce se clasase pe locul al doilea în sezonul 1946 – 1947.

În loc, a apărut ASA Bucureşti, viitoarea CCA Bucureşti, ulterior Steaua Bucureşti. Acum, la noua echipă, antrenor este un tip deştept şi integru, Adrian Matei. Matei este fostul fundaş central al echipei FC Naţional.

Are Tata Tudorache parale să dea şi la alţii

Conform Ordonanței de Urgență 38/2017, autoritățile publice locale pot finanța activitățile sportive în limita a 5% din buget. Bugetul Primăriei Sectorului 1 este în prezent de 350 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că poate investi în sport aproximativ 17,5 milioane de euro.

Gruparea de fotbal Rapid a intrat în procedură de insolvență în 7 decembrie 2012, iar la 13 iunie 2016 Tribunalul București a dispus intrarea în faliment și dizolvarea societății. Suma totală a datoriilor clubului aflat în proprietatea omului de afaceri Valerii Moraru era de 17.754.712 lei, aproximativ 4 milioane de euro.

În perioada următoare, lichidatorul urmează să scoată la licitație palmaresul și mărcile FC Rapid. După declararea falimentului, echipa a fost exclusă în vara anului 2016 din Liga I. În sezonul 2016-2017, în Liga a V-a au activat două echipe care se doresc a fi continuatoarele Rapid.

AFC, asociație non-profit, a administrat clubul până în 2006 și deține 0,25% din acțiunile SC FC Rapid SA. Mișcarea CFR este înființată anul acesta de sindicatul CFR și Clubul Aristocratic Rapid. Ambele au promovat la finalul sezonului în Liga a IV-a.

nota: Probă de rapidism rapid pentru dl. primare. Cine a înscris primul gol al României în partida de la Guadalajara, din 1970, din Groapa cu Lei, cu Cehoslovacia? Răspunsul – fără informare de pe Internet, pe loc. Eistă lucruri cu care nu te joci.

Postari Similare Rapid Bucureşti aproape că este echipa Primăriei Sectorului 1 Primăria Sectorului 1 a obținut dreptul de folosință a mărcii Rapid în schimbul a 5.000 Rapid Bucureşti este în realitate cinci echipe, nu una singură Rapid Bucureşti îşi continuă sucombarea în subteranele fotbalului românesc. La începutul anului competiţional erau două Cronica unui meci în care Rapid a făcut tot ce a putut Un Rapid vlăguit de subţierea dată prin procedura de insolvenţă şi o Stea cu puşti GIULEŞTINA Rapid 1 – 0 S.C. Bacău În minutul 52, cu un şut de la 35 de metri, Daniel Pancu a deschis GIULEŞTINA Rapid – Gloria Buzău 1-1 În istoria sa extrem de complexă şi zbuciumată, Rapid Bucureşti a căzut de şase ori Trenuri cu nume schimbate, să fixeze bizonul regionalizarea Neculai dăn Combinat va merge cu Personalu la navetă cu Regio, iar mama îşi va TMC: Nedelcu se spala pe maini, Freciu face diversiuni Daca nu si-au primit banii, daca trebuie sa faca blatul pe RATB si asa mai Dramoleta Ghiţă / SOV, în faza pe-nhăţate Vedeta zilei a fost scandalul monstru de la Realitatea Media, unde toata lumea spune confesionalului Revista presei. Nu am scapat de majorarea taxelor Gandul a aflat ca nu am scapat inca de majorarea taxelor decat numai daca criza Turcescu pe Twitter Robert Turcescu este azi unul dintre putinii jurnalisti care tin steagul sus intr-un trust detinut