Remake-ul ‘The Crow’ a ajuns în curtea Sony

271

Remake-ul aflat de multă vreme în lucru al filmului în a cărui variantă inițială a jucat Brandon Lee, intitulat "The Crow Reborn", a ajuns în curtea Sony Pictures, care a semnat contractul pentru realizarea proiectului, relatează Hollywood Reporter.

e4d08a57-b0e9-46ee-9155-d2c84f7f0002

Sursa foto: variety.com

Proiectul s-a aflat timp de aproape un deceniu la casa de producție Relativity, fiind vehiculați mai mulți actori și regizori. Când compania a dat faliment, soarta proiectului a rămas incertă.

Jason Momoa și Corin Hardy au fost ultimele nume vehiculate ca actor principal și respectiv regizor și, deși ei nu au semnat oficial contracte cu Sony, surse din interior susțin că ei se vor alătura în viitorul apropiat proiectului Sony.

Filmul original a fost regizat de Alex Proyas în 1994 și l-a avut pe Brandon Lee în rolul principal, un om adus înapoi din morți pentru a-și răzbuna moartea sa și a iubitei lui. Filmul a devenit unul cult nu numai datorită stilului și poveștii, ci și din cauza morții accidentale a lui Lee în timpul producției.

Unele surse susțin că remake-ul va fi o adaptare mai fidelă a cărții de benzi desenate a lui James O'Barr, care a fost publicată prima dată în 1989.

AGERPRES/(AS — editor: Florin Ștefan, editor online: Simona Aruștei)