Ronaldo, în arest la domiciliu

73

Tânărul în momentul reţinerii anul trecut

Judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de înlocuire a măsurii preventive privindu-l pe Ronaldo S., de 21 de ani, din Merişani, care, fiind sub control judiciar, a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că împricinatul a încălcat interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe perioada controlului judiciar. „Poliţiştii au sesizat Judecătoriei Piteşti acest lucru, însă cererea a fost respinsă ca fiind nefondată. S-a făcut apel împotriva sentinţei la Tribunalul Argeş, care a decis să înlocuiască măsura controlului judiciar cu arestul la domiciliu”, ne-a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al poliţiei judeţene.

În noiembrie 2018, împricinatul a fost reţinut, iar ulterior plasat sub control judiciar, deoarece a întreţinut relaţii sexuale cu două minore.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2016 – 2018, Ronaldo ar fi întreţinut relaţii intime cu o puştoaică de 14 ani, care era iubita lui. În august, tânărul s-a despărţit de ea şi a început o relaţie cu o adolescentă de 16 ani, pe care a şi lipsit-o de libertate. Tot în aceeaşi perioadă, tânărul ar fi condus în mai multe rânduri autovehicule pe drumurile publice deşi nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

Citeşte şi

S-a oprit cu maşina în şanţ Copaci din Piteşti, monumente ale naturii Tehnician silvic, condamnat la închisoare Carbonizat în locuinţă A spart o casă din Piteşti şi a fost arestat Linişte! Politicienii încă dorm şi visează la alegeri… Fântână publică nouă la Bradu PREMIERĂ LA PITEŞTI – EXPOZIŢIE DE FAZANI şi IEPURI DE RASĂ Un artist din Rucăr a murit cu mâna pe acordeon