Rușinos! CSM București – Thuringer 23 -23. Dezastru cu echipa care nu bate pe nimeni

160

Rușinos! CSM București - Thuringer 23 -23. Dezastru cu echipa care nu bate pe nimeni

CSM București și Thuringer au remizat, scor 23-23, în ultimul meci din grupa 2 principală a Ligii Campionilor. Campioana României mai poate termina grupa doar pe locul 3 sau 4 și va juca cel mai probabil în „sferturi” cu Metz.

Prima repriză a fost una dominată de defensiva bucureșteană. Croata Jelena Grubisic a făcut minuni în poartă, iar Omoregie și Radicevic au ținut în viață ofensiva. Campioana României a intrat în avantaj cu 6 goluri, 14-8.

Totul s-a prăbușit în repriza secundă. Româncele au ratat nepermis, din toate zonele terenului. Singura handbalsită care s-a ridicat la nivelul momentului a fost tot portărița Grubisic. Cu două minute înaintea finalului, CSM era condusă cu două goluri. Egalul a fost smuls printr-o lovitură de la 7 metri transformată de Radicevici.

CALCULE

CSM București va termina cel mai probabil pe locul 4 în grupă, dacă Ferencvaros nu bate mâine cu Krim Ljubiana. Bucureștencele vor juca astfel în sferturile de finală cu franțuzoaicele de la Metz. Dacă Ferencvaros nu câștigă, CSM termină grupa pe locul 3 și înfruntă rusoaicele de la Rostov.

8 înfrângeri și un egal avea Thuringer cu echipele din grupa principală

sursa: gsp.ro