S-a oprit cu maşina în şanţ

79

Maşina ajunsă în şanţ la Stâlpeni

Un accident rutier a avut loc ieri la Stâlpeni, unde o maşină a părăsit carosabilul şi s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Din verificări a rezultat că un bărbat din Agigea, Constanţa, Constantin T., de 69 de ani, circula cu maşina către Piteşti. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi orbit de soare, după cum a declarat, într-o curbă uşoară la stânga şoferul a pierdut controlul volanului. Autoturismul a derapat, a părăsit şoseaua, a lovit un cap de pod şi s-a oprit în şanţ. Nici conducătorul auto, nici soţia sa, aflată pe scaunul din dreapta faţă, nu au fost răniţi.

Carambol la Bascov

Şi tot ieri, trei autoturisme au fost implicate într-un carambol produs pe strada Serelor din Bascov. Aflat la volanul unui BMW, Laurenţiu C., de 29 de ani, din Ştefăneşti, nu a păstrat distanţa în mers şi a lovit o Skoda condusă regulamentar în faţa sa către Autostrada A1 de Bogdan P., de 30 de ani, din Bascov. În urma impactului Skoda a fost împinsă într-o Dacia Logan, la volanul căreia se afla Nicolae B., de 39 de ani, din Piteşti. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a Mădălinei P., de 21 de ani, din Albota, şi a Elenei P., de 31 de ani, din Bascov, ambele pasagere în Skoda. Victimele au fost transportate la spital, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi

Copaci din Piteşti, monumente ale naturii Tehnician silvic, condamnat la închisoare Ronaldo, în arest la domiciliu Carbonizat în locuinţă A spart o casă din Piteşti şi a fost arestat Linişte! Politicienii încă dorm şi visează la alegeri… Fântână publică nouă la Bradu PREMIERĂ LA PITEŞTI – EXPOZIŢIE DE FAZANI şi IEPURI DE RASĂ Un artist din Rucăr a murit cu mâna pe acordeon