S-a redeschis Bazinul Mioveni

250

Bazinul Mioveni a reintrat în circuit

Închis la începutul lunii trecute, bazinul de înot din Mioveni a fost supus unor revizii tehnice şi unor lucrări de întreţinere, reparaţii, igienizare care au presupus operaţiuni de curăţare a filtrelor de apă şi de aer, precum şi igienizare generală atât în zona de înot, cât şi a spaţiilor de la vestiare şi duşuri.

Dat în folosinţă în 2013, bazinul a deservit în primăa fază populaţia din Mioveni, însă a atras repede şi alţi practicanţi de înot din zonă, care erau nevoiţi să facă naveta la Piteşti. Bazinul dispune de saună, sonorizare, wi-fi, cabine de schimbat, duşuri şi toalete. Calitatea apei din piscină este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe şi analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare. Anual, sute de copii beneficiază gratuit de şedinţe de înot şi tot aici sportivii secţiei de nataţie a CS Dacia Mioveni 2012 se antrenează zilnic.

(Visited 4 times, 4 visits today)

Citeşte şi

Jandarmii, pe urmele hoţilor de lemne Şoferii de maxi, luaţi la întrebări de Poliţia Loc… Dosar pentru muncă la negru Salteaua, cea mai bună bancă? Festival antic la Câmpulung Piaţa Prundu şi-a pierdut rostul Importuri uriaşe în Argeş Renault, alături de echipele de descarcerare O parcare urâţeşte faţa Oraşului Regal