S.Ed.C Mioveni împreună cu Organizația Happy Paws România depun toate eforturile pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale câinilor fără stăpân

55

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. împreună cu Organizația Happy Paws România e.v., depun în continuare toate eforturile și lucrează îndeaproape, eficient si intensiv pentru bunăstarea câinilor fără stăpân de la adăpostul aflat în administrarea societății noastre, din cartierul Racovița, oraș Mioveni.

Scopul este de a le oferi câinilor alimente de calitate superioară, tratamente medicale pentru prevenirea bolilor și a rănilor, îmbunătățirea condițiilor de viață ale câinilor și, de asemenea, medierea în scopul de a găsi adoptii locale sau în străinatate.

Multe dintre aceste animale trăiesc în adăpostul nostru de o perioadă îndelungată și nevoia de a le oferi condiții mai bune reprezintă o preocupare continuă a societății noastre.

Domnul director general, Nicolae Tudose, împreună cu președintele Asociației Happy Paws Romania e.v. Sina Marie Rottger și administratorul adăpostului, Anișoara Elisei, au elaborat planuri în vederea îndeplinirii obiectivelor privind condițiile de trai ale animalelor, unele dintre ele fiind deja realizate.

Ca atare prietenii nostri blănoși au așteptat cu nerăbdare si au primit până acum 10.600 kg de hrană uscată sponsorizată de asociația germană și 3.400 kg hrană transportată din donații de la persoane private din Germania, 6 cuști metalice pentru izolarea unor câini cu probleme medicale, 50 de recipiente pentru apă, 48 de recipiente suplimentare de hrană pentru înlocuirea celor vechi, precum și materiale de tratament medical, toate acestea s-au realizat din noiembrie 2019 și până in prezent.

O altă sponsorizare a asociației germane a permis, deparazitarea a aproape 500 de câini.

Printre obiectivele noastre principale se află și construirea unor țarcuri suplimentare pentru a le oferi câinilor mai mult spațiu și pentru a reduce numărul acestora din țarcurile deja existente.

De asemenea, în săptămânile următoare, dorim să înlocuim procedura de indentificare a câinilor prin crotaliere cu identificarea prin metoda microcipării. Aceste schimbări reprezintă un mare pas înainte pentru adăpostul nostru și pentru asigurarea bunăstării câinilor.

Primăria orașului Mioveni și SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, prin reprezentanții lor legali, mulțumesc asociației Happy paws Romania e.v pentru sprijinul acordat în privința îmbunătățirii condițiilor de trai ale animalelor din adăpost.

S.Ed.C Mioveni ofera spre inchiriere mijloace de transport

Articolul S.Ed.C Mioveni împreună cu Organizația Happy Paws România depun toate eforturile pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale câinilor fără stăpân apare prima dată în Argeș Știri.