Salman Khan o ajută pe Iulia Vântur în cariera din India. Gestul neașteptat făcut de celebrul actor

176

Salman Khan o ajută pe Iulia Vântur în cariera din India. Gestul neașteptat făcut de celebrul actor

La câteva ore după ce Iulia Vântur a împărtășit că o nouă experiență bifată în cariera ei, Salman Khan a scris pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru iubita lui româncă. Gestul actorului a fost cu adevărat emoționant și neașteptat, mai ales că cei doi sunt încă discreți în privința poveștii lor de iubire, scrie Libertatea.

Sunt încânttă să împărtășesc cu voi primul afiș al filmului meu. Sunt mândră că fac parte dintr-un proiect care are un mesaj social foarte puternic. Sper că vom fi cu noi în această călătorie', a scris Iulia Vântur pe contul de socializare.

La scurt timp a venit și reacția lui Salman Khan. Wishing the team of ‘Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» all the best and all the success! Iulia Vantur (n.r.: Doresc echipei filmului ‘Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala’ toate cele bune și mult succes! Iulia Vântur)' este mesajul scris de celebrul actor de la Bollywood pe contul lui de Facebook.

Recent, Iulia Vântur a făcut declarații cu totul neașteptate despre starul bollywoodian Salman Khan, cel despre care se tot spune că este iubitul ei.