Săptămâna filmului coreean – în perioada 26 – 28 noiembrie, la Cinema Muzeul Ţăranului

72
Trei filme vor putea fi văzute în cadrul Săptămânii filmului coreean, care se va desfăşura în perioada 26 - 28 noiembrie, la Cinema Muzeul Ţăranului, informează un comunicat al Ambasadei Republicii Coreea în România transmis miercuri AGERPRES.

Cele trei filme din cadrul festivalului - "Parasite", "The Throne" şi "Little Forest" - vor beneficia de câte două proiecţii, fiecare film fiind subtitrat în limbile română şi engleză.

La gala de deschidere, care va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 19,30, va participa şi ambasadorul Republicii Coreea în România, Kim Yong Ho.

Seara va continua cu un recital de nai susţinut de Jeong Jong Su, student al maestrului Gheorghe Zamfir, urmat de proiecţia filmului lui Bong Joon-ho - "Parasite" - o dramă familială cu accente de thriller - şi de o comedie neagră, câştigătoare a Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2019.

Accesul este gratuit pentru fiecare ecranizare în funcţie de locurile disponibile. AGERPRES/(AS - autor: Petronius Craiu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea)

 

Sursa foto: Ambasada Republicii Coreea