Scapă cine poate: Statul are “gratuități” și “obligații” față de noi, cetățenii!

315

Scrie la Constituție că ”Învăţământul de stat este gratuit, potrivit legii”?

Scrie.

Mai mult, în vederea facilitării acestei gratuități, ”editurile primesc, anual, de la stat, milioane de euro pentru ca niciunui elev să nu-i lipsească manualele”. Și-atunci, de ce anul acesta sunt tipărite doar manualele de “Educație Fizică” și cel de “Dirigenție”? De ce anul trecut s-au asigurat la tipar numai manualele de clasa a XI-a și a XII-a?

De fapt, unde sunt, băi, banii dați până acum pentru manuale în 27 de ani de Cumătrocrație?

Cum era de așteptat, atunci când vorbim despre banii nimănui, adică ai Statului, aceștia nu sunt suficienţi în fiecare an (că se fură cu nerușinare, de aceea), motiv pentru care nu toți copiii ajungă să mai primească și cărți. Mulți primesc doar discursurile politicienilor la început de an școlar, urmând ca, apoi, părinții lor să se scobească în buzunare și să cumpere restul de “gratuitate” școlară. Că nu doar manualele lipsesc, ci şi materiale auxiliare fără de care profesorii susţin că nu își pot face orele. Așa se face că editurile (adică lanțul de hoți din banul public din care fac parte și aceste entități) rămân cu banii, iar copiii cu reșapările “didactice și pedagogice” de acum mai bine de douăzeci și ceva de ani.

Dar când este vorba să ne ștergem cu Constituția la simandicosul nostru dos de politician care legiuește, nimic nu ne stă în cale. Scrie în “cărțulie” că:”Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat. Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice”?!

No, și?

De câte ori ați fost în situația de a vă interna pentru investigații și numai că nu ați fost scoși în șuturi afară din spital din cauză că “nu mai sunt fonduri”?

Sau v-ați dus cu o răceală și v-ați întors și cu un “pioceanic”, că e supraofertă?

Ei bine, afacerile pe Sănătate se derulează ca toate celelalte în care este implicat și banul public (adică al nimănui în capul celor din Grupul Infracțional Organizat care se joacă de 27 de ani de-a guvernările în România).

Intervine un contract între două entități: statul și protejatul statului. Doar nu cumva credeți că boul de contribuabil este parte a acestui contract? Nu, boul de contribuabil este oaia lui Daea: trebuie tuns și făcute milioane de plăpumi să poată dormi la căldurică Cumătrocratul, aka protejatul statului.

Care protejat subcontractează, că n-o fi prost să investească sudoarea frunții în afacere. Cum nu toate trei părțile sunt obligate la câștig, cineva va pierde. În situația dată: “de garantare a sănătății” de către un Stat mafiot “obligat să ia măsuri să asigure” (bla-bla-bla), pierd, firește, bolnavii.

Dă-i dracului de bolnavi, fac mamele lor alții! Nu se mai termină.

PS: Jegoșii noștri politicieni au pretenția să plătim tot felul de taxe și impozite, din care jegoșii lor protejați să ne fure. Inclusiv cu prețul morții noastre. Jegosul acela de protejat al lui Dragnea (sau al oricărui alt jeg de politician român) de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, prin acțiunile sale a ucis bolnavi. Cu premeditare, pentru a le jefui cadavrele. Pentru aceste crime cu premeditare a fost doar arestat la domiciuliu. Sunt convins că “pedeapsa” îi va fi pe măsura hoției: o pensie cu măcar 5 zerouri în coadă. Căci Grupul Infracțional Organizat, impropriu numit Stat român, va ști să-i răsplătească hoția de 7 milioane de euro în numai 2 ani de pe urma căreia au beneficiat cu toții. Nu știu în câte cadavre se traduce această sumă, dar puteați fi chiar voi, copiii sau părinții voștri pe o targă căreia i se refuza accesul pe poarta spitalului numai că aceste deșeuri așa au ordonat. Puteați crăpa voi, copiii sau părinții voștri pe acea targă în fața spitalului pentru a vă putea jefui acești nemernici banii, pentru o intervenție făcută fictiv. Puteați fi voi, copiii și părinții voștri – asta ar fi trebuit să o învățați măcar după ce s-a declanșat scandalul Hexy Pharma. Numai că aceste deșeuri cu față umană sunt chipul și asemănarea celor care-i votează – de ce să le plâng eu de milă?