Sean Lennon l-a intervievat pe McCartney, cu prilejul zilei în care tatăl său, John, ar fi împlinit 80 de ani

28
Sean Ono Lennon i-a luat pentru prima dată un interviu fostului Beatles Paul McCartney pentru un program special de radio, în avanpremiera zilei de 9 octombrie când tatăl său, John Lennon, ar fi împlinit 80 de ani, relatează EFE.

"Privesc acum în urmă ca şi cum aş fi un fan", i-a spus McCartney lui Sean Lennon, amintindu-şi de prima întâlnire cu John Lennon în Liverpool, potrivit postului Radio 2 al BBC. "Ce norocos am fost să-l cunosc pe băiatul acela ciudat care s-a dat jos din autobuz, care făcea muzică la fel ca mine şi cu care mă completam", a spus legendarul muzician rememorând prima lor întâlnire.

McCartney şi Lennon au compus cele mai celebre cântece ale cvartetului de băieţi din Liverpool.

Această conversaţie între McCartney şi Sean Lennon face parte dintr-un program special în două părţi care va fi difuzat de Radio 2 al BBC între 3 şi 4 octombrie, înainte de ziua în care John Lennon ar fi împlinit 80 de ani.

În această discuţie, McCartney a recunoscut că primele încercări de a crea muzică cu Lennon "nu au fost prea bune", dar cu timpul "am compus cântece ceva mai bune iar apoi ne-am bucurat de acest proces de învăţare reciprocă şi care a prosperat".

În cadrul programului vor fi difuzate interviuri şi cu Julian Lennon, fratele vitreg al lui Sean Lennon, şi cu cântăreţul Elton John.

Directoarea postului Radio 2, Helen Thomas, a declarat că John Lennon este unul dintre muzicienii "cei mai populari" şi "mai iubiţi" de ascultători, astfel încât "suntem încântaţi şi onoraţi ca primul program de radio al lui Sean, în care vorbeşte despre tatăl său cu fratele său Julian, cu Paul McCartney şi Elton John, să fie transmis de postul nostru".AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruţ Bălu, editor online: Irina Giurgiu)

 

Sursa foto: (c) David Nutter, Yoko Ono Lennon/BBC Radio 2/facebook.com