Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu. Ce face de fiecare dată înainte de spectacol

136

Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu. Ce face de fiecare dată înainte de spectacol

Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu au fost dezvăluite de aceasta, pentru prima dată. Vedeta le-a mărturisit tuturor ce face înainte de fiecare spectacol.

Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu au fost făcute publice de una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran.

“Familia este motorul meu energetic și sentimental, părinții mei și iubirea care mă leagă de ei. Sunt o persoană foarte echilibrată, îmi plac viciile, dar cu măsură și atâta timp cât nu devin extreme și periculoase pentru sănătatea mea. Mă refer la un pahar de vin roșu bun și un trabuc, în compania prietenilor mei. Recurg adesea la tratamente naturiste, îmi place să mă îngrijesc constant. Am secretele mele pentru a mă menține așa: fac yoga, sport și încerc să am un mod de viață sănătos, îmbinat cu un regim alimentar. Îmi place să citesc mult, să râd mult – râsul face foarte bine la sănătate. Și încerc să gândesc pozitiv, căci optimismul este foarte important pentru echilibrul organismului”, explică Ramona cum reușește să se mențină tânără și frumoasă, scrie libertatea.

Și asta nu e tot. “Un tratament pe care îl folosesc cel mai des este cel pe bază de miere, care este miraculoasă pentru piele, o curăță și o hrănește. Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”, mai spune ea.

Care este personajul pe care Ramona Bădescu îl va imita pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon.