Secretul celor mai gustoase preparate de Paște!

84

Sărbătorile pascale se aproprie și odată cu ele și pregătirile. Dacă ți-ai luat deja de o grijă în ceea ce privește curățenia de Paște, atunci mai ai doar o singură nelămurire: Ce rețete noi vei testa anul acesta și cum vei alege să-ți impresionezi familia?

Internetul e plin de rețete noi și gustoase, de preparate revoluționare pe care nu le-ai încercat până acum, iar tu ai nevoie doar de curaj pentru a-ți depăși capacitățile culinare. Poate ar fi cazul ca anul acesta să încerci și altceva în afară de preparatele tradiționale de Paște.

Pasca este principalul preparat, un preparat special care se gătește doar cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, deci o dată pe an. Și tocmai pentru că acest preparat este atât de special, de ce să nu-l faci deosebit? De ce să nu încerci și câteva rețete noi de pască și să te detașezi puțin de cele tradiționale pe care le-ai tot făcut până acum?

Pentru asta ai nevoie de o rețetă bună, de curaj și de electrocasnice moderne și de calitate care să-ți permită să gătești tot ce-ți dorești. Bucătăria unei gospodine adevărate este modernă și dotată cu cele mai inovative aparate!

Secretul unei păscuțe de invidiat este un cuptor modern cu temperatura reglabilă în funcție de preferințe, iar noi îți recomandăm una dintre cele mai populare mărci de electrocasnice Hansa.

Dacă îți achiziționezi un cuptor Hansa, beneficiezi de numeroase avantaje și de tehnologie de ultimă generație din acest domeniu.

În primul rând, cuptoarele Hansa sunt acum disponibile și cu clasa energetică A, lucru ce presupune un consum de energie electrică cât mai redus.

Preîncălzirea este foarte rapidă, cuptoarele Hansa pot ajunge la temperatura de 150 de grade în numai 4 minute, deci cu 20% mai repede decât cuptoarele clasice.

Cuptoarele sunt create pentru a spori însemnat munca celor aflați în bucătărie și pun la dispoziție un număr mare de funcții ajutătoare. Spre exemplu, cuptorul încorporabil Hansa UNIQ BOEB695010, are 10 funcții: încălzire în partea superioară și inferioară + ventilator, grill, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, încălzire rapidă, aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza), aer cald, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară (convențională).

Deoarece curățarea cuptorului a fost mereu un lucru greu de realizat, cei de la Hansa s-au gândit și la asta și au conceput un program special de curățare automată. Tot ce trebuie să faceți este să turnați o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceți în cuptor, să setați temperatura la 50 °C în modul convențional și durata la 30 de minute.

Statisticile au arătat că vânzările de electrocasnice cresc însemnat în astfel de perioade, mai ales în cazul sărbătorilor mari, când româncele se întrec în tainele gătitului. Un astfel de cuptor modern poate fi setat pentru ca tu să fii sigură că nu uiți pasca la copt mai mult decât este nevoie, iar cu ajutorul ghidajelor telescopice nu mai trebuie să-ți fie teamă de scoatere preparatelor fierbinți din cuptor!