Şeful învăţământului argeşean, dl Dumitru Tudosoiu: „Şi copilul meu a participat la defilarea de la Simfonia lalelelor”

162

Dumitru Tudosoiu

Dumitru Tudosoiu

Fetița de trei ani care a fost pusă de profesoară să facă o tumbă, pe ciment, în fața premierului Dăncilă face parte dintr-un club sportiv privat, “eventual afiliat la federația română de gimnastică”, a declarat azi, pentru HotNews.ro, inspectorul școlar general din Argeș, dl Dumitru Tudosoiu.

“Dacă aș avea o pârghie… cred că ar fi cumva cercetată disciplinar”, a afirmat dl Tudosoiu, care a precizat în repetate rânduri că presa politizează evenimentul.

Oficialul a explicat că Simfonia lalelelor se organizează de 41 de ani, de către Primăria din Piteşti, în parteneriar cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi că anul acesta a primit pentru prima dată sesizări din partea părinților.

“Copilul meu a participat, nu anul acesta, pentru că a fost ușor răcit, ci anul trecut, fiind clasă pregătitoare, și acum 2 ani, fiind grupa mare de grădiniță. Copilul meu a participat și eu m-am simțit tare mândru sa îl văd că are flori în mână și că este frumos îmbrăcat”, a declarat dl Tudosoiu, pentru colegii de la Hotnews.

Interviul complet, oferit de dl Tudosoiu pe tema defilării copiilor la Simfonia lalelelor 2018 îl puteţi găsi pe site-ul hotnews.ro

(Visited 568 times, 568 visits today)

Citeşte şi

S-a terminat Simfonia lalelelor, începe târgul AGR... Hoţ prins după ce furase şapte portofele în centru... Arhiepiscopul Calinic, marele absent de la Simfoni... Figuri ilustre la Simfonia Lalelelor Piteşti: prim... Livada de lămâi din Slobozia, o afacere care-ţi la... Albinele lui nea Ion au polenizat Simfonia Lalelel... Sfaturi pe care ni le dau poliţiştii, ca să ne put... Un leu panseluţa, doi lei petunia În centru – Simfonia Lalelelor, în Războieni...