Şi-a găsit tatăl înecat

238

Pompierii, chemaţi să recupereze cadavrul

Ieri după-amiază, un bărbat a sunat la 112 anunţând că în Râul Doamnei care trece pe la marginea comunei Pietroşani a văzut cadavrul unui om.

Poliţiştii au plecat spre zona indicată şi au constatat că, într-adevăr, trupul fără viaţă al unui bărbat era prins în nişte răgălii din râu. Cel care a descoperit cadavrul este un tânăr din satul Bădeşti, care a declarat că înecatul este tatăl său, Constantin Stoica, în vârstă de 57 de ani. Din primele informaţii rezultă că bărbatul plecase cu vacile la păscut de dimineaţă şi, întrucât nu apăruse pentru masa de prânz, fiul a plecat să-l caute. L-a găsit în condiţiile precizate şi poliţiştii au solicitat sprijinul pompierilor ca să scoată cadavrul din apă. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care şi-a pierdut viaţa Stoica şi în cauză a fost deschis dosar penal de moarte suspectă.

(Visited 86 times, 86 visits today)

Citeşte şi

Un oboi magic sub o baghetă dirijorală magică şi e... În puşcării revine moda deţinuţilor-scriitori Panacotar prins în flagrant Şeful învăţământului argeşean, dl Dumitru Tudosoiu... S-a terminat Simfonia lalelelor, începe târgul AGR... Motociclist inconştient, prins rulând cu peste 200... Hoţ prins după ce furase şapte portofele în centru... La mulţi ani tuturor ceferiştilor! Incendiul de la cetatea Poenari capătă amploare. P...