Sibiu: Grădina Zoologică Sibiu se redeschide cu măsuri speciale pentru protecţia vizitatorilor

19
Grădina Zoologică Sibiu se va redeschide începând de miercuri, 20 mai, cu măsuri speciale pentru protecţia vizitatorilor, a anunţat Primăria, printr-un comunicat de presă transmis marţi.

"Zoo Sibiu îşi va redeschide porţile vizitatorilor, de miercuri, 20 mai, conform programului normal: zilnic între orele 9.30 - 19.30. Sibienii vor avea din nou plăcerea unei plimbări prin cea mai veche grădină zoologică din ţară care adăposteşte în prezent 253 de animale din 62 de specii. Pentru protecţia vizitatorilor, serviciul care administrează Grădina Zoologică a luat o serie de măsuri prin care să se asigure distanţarea socială: intrarea vizitatorilor va fi posibilă atât pe la poarta principală de lângă lac, cât şi la poarta secundară dinspre cartierul Valea Aurie. La casierii vor fi marcate pe asfalt linii orientative pentru distanţarea celor care aşteaptă să intre. Casierul va purta în permanenţă mască de protecţie. Spaţiile interioare care adăpostesc animale vor rămâne închise în această etapă, fiind posibilă deocamdată vizitarea spaţiilor exterioare. Locul de joacă va rămâne închis, conform instrucţiunilor autorităţilor centrale. Toaletele publice din incinta Grădinii vor fi dotate cu săpun, dezinfectant şi prosoape de unică folosinţă sau aparate de uscat mâinile", se precizează în comunicatul de presă al Primăriei Sibiu.

Potrivit sursei citate, spaţiile comerciale din incinta grădinii vor fi deschise, dar cu vânzare la tejghea.

Vizitatorii Zoo Sibiu au posibilitatea să folosească hot spot-ul pentru WiFi gratuit (Zoo_Sibiu_Public). De asemenea, în Google Play sau App Store se poate găsi aplicaţia gratuită GHID VIRTUAL - SIBIU ZOO, care oferă mai multe informaţii despre locuitorii Zoo Sibiu. AGERPRES/(AS-Isabela Paulescu, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto: Primăria Municipiului Sibiu