Sibiu: Un balerin şi-a cerut în căsătorie iubita chiar pe scena unde au dansat, în faţa publicului

16

Un balerin şi-a cerut în căsătorie iubita, balerină şi ea, la finalul spectacolului care a avut loc duminică seara pe scena Festivalului de Operă de la Sibiu, din Piaţa Mare, chiar în faţa spectatorilor care i-au aplaudat îndelung pe cei doi, informează AGERPRES.

“În 2014, atunci când Kenichi s-a alăturat Teatrului de Balet Sibiu, Ayaka făcea deja parte din corpul de balet sibian de un an, experienţa ei românească începând în 2013. De şase ani formează un cuplu, iar aseară s-au logodit, tot în faţa publicului, acolo unde se simt cel mai bine. Casă de piatră, Ayaka şi Kenichi şi să fie într-un ceas bun! Şi mulţumim că aţi ales să împărtăşiţi cu noi acest moment!”, au scris luni, pe Facebook, reprezentanţii Teatrului de Balet din Sibiu.

Kenichi Murata a cerut-o de soţie pe prim-solista Ayaka Nagai de la Teatrul de Balet din Sibiu, ambii balerini fiind japonezi.

The post Sibiu: Un balerin şi-a cerut în căsătorie iubita chiar pe scena unde au dansat, în faţa publicului appeared first on ZiarMM.