CNAIR anunţă posibile restricţii de circulaţie din cauza codului portocaliu de caniculă. Ce vehicule...

CNAIR avertizează că este posibil ca joi să interzică temporar circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe autostrăzile şi drumurile naţionale din judeţele afectate de codul portocaliu, pentru a proteja sectoarele de drum asfaltate,.

Militarul american care s-a curentat în Gara Curtici a fost transportat în Germania

Militarul american care s-a curentat, marţi, în Gara Curtici, judeţul Arad, a fost transferat, miercuri, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad la un spital militar din Germania, transmite corespondentul MEDIAFAX.

BACALAUREAT 2017. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ au fost rezolvate în direct la MEDIAFAX LIVE...

Subiectele primite de elevi la proba de matematică din cadrul examenului de Bacalaureat 2017 au fost rezolvate în direct, astăzi, la Mediafax Live, de la ora 13:00, de către profesor Gheorghe Simion de la Universitatea Politehnica Bucureşti. Probele scrise de la Bacalaureat au început luni, 26 iunie, cu testul de la Limba şi Literatura Română.

Căutări disperate în Făgăraş. Pompierii încearcă să găsească un bărbat care s-a aruncat în...

Pompierii din Făgăraş caută un bărbat care s-a aruncat, în noaptea de marţi spre miercuri, în râul Olt. Un echipaj cu barca pneumatică şi un echipaj SMURD s-au deplasat în zona cartierului Galaţi din Făgăraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Kaspersky Lab, despre atacurile cibernetice: Este un ransomware care nu a mai fost întâlnit

Analiştii Kaspersky Lab consideră că atacurile cibernetice de marţi, care au afectat mai multe organizaţii, printre care şi câteva din România, au fost generate de un ransomware care nu a mai fost întâlnit până acum, potrivit rezultatelor preliminare transmise, miercuri, de companie.

Lista persoanelor controversate din zona serviciilor de informaţii şi alte instituţii publice care au...

Mai multe persoane controversate, atât din zona serviciilor de informaţii, cât şi din alte instituţii publice, au obţinut diploma de doctor la Academia Naţională de Informaţii avându-l drept coordonator pe Constantin Onişor, profesorul care l-a îndrumat şi pe Mihai Tudose, premierul desemnat.

Ramai conectat

Cele mai recente articole

Germanii au lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro

În Germania a fost lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro. Pentru aceasta, Germania a obţinut aprobare din partea Băncii Centrale Europene, relatează Neue Osnabrücker Zeitung.

Un timbru care o reprezintă pe Audrey Hepburn a fost vândut cu peste 150...

Un timbru rar şi interzis, care o reprezintă pe actriţa Audrey Hepburn în timp ce fumează, a fost vândut la licitaţie în apropiere de Stuttgart.

Schimbarea majoră implementată în aplicaţia INSTAGRAM. ”Chiar vrem să funcţioneze”

Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită ‘Favorites/ Favoriţi‘, scrie The Independent.