Şofer băut, „parcare” într-un şanţ din Sâncraiu de Mureş

51

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band au fost sesizaţi miercuri, 10 ianuarie, în jurul orei 23.20, despre faptul că pe strada Vale din comuna Sâncraiu de Mureș se află un autoturism în șanț.

La fața locului, poliţiştii au depistat un autovehicul oprit cu roțile din partea dreaptă în șanțul de pe marginea drumului.

„Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un tânăr, de 25 de ani, care a declarat faptul că a condus vehiculul aproximativ 800 de metri după care a intrat cu roțile în șanţ”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD Târgu-Mureș în vederea recoltării probelor biologice.

„Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Post-ul Şofer băut, „parcare” într-un şanţ din Sâncraiu de Mureş apare prima dată în Zi-de-zi.ro, Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.