Şoferi, atenţie! Podul de la Agigea va mai fi ÎNCHIS o perioadă…

147

Şoferi, atenţie! Podul de la Agigea va mai fi ÎNCHIS o perioadă...

Nu este încă gata! Lucrările la Podul de la Agigea sunt în continuă... mișcare. Acum, nu prea, dar oficialii anunță lucrări în cel mai scurt timp. Mai precis, între 5 și 8 septembrie, pe timp de noapte, vor efectua lucrări pe podul de la Agigea, urmând să se elibereze în cea mai scurtă perioadă avizul de oprire a circulației. Precizările vin în contextul în care în timpul sezonului s-a circulat regulat, chiar dacă planul de modernizare a podului nu a ajuns încă la final.

Precizările făcute de șeful Regional de Drumuri și Poduri Constanța, Marian Dima, fac referire la lucrări mici care urmează a fi efectuate, dar fără să perturbeze circulația rutieră. Desigur, el a mai precizat că există un contract până la finele lunii noiembrie pentru lucrările de la pod, dar nu a specificat nimic de faptul că acestea se vor termina la timp...!

„Vor continua lucrările la Podul Agigea și este un curs de aprobare un aviz să se închidă noaptea ca să poată să se efectueze niște lucrări. Ei au cerut pentru prima săptămână din septembrie. Nu a venit avizul final, este în curs de elaborare. Proprietarul macaralei care stă acolo cu siguranță ia bani de la constructor. Ea nu poate să fie demontată până nu se repară și pilonul. Pilonul a avut un inel în jurul lui și de-a lungul sezonului nu s-au putut face reparații, a mai fost și evenimentul ăla cu bucățile desprine...

Nu se va mai închide circulația pe pod, doar alternativ, posibil, pentru eventuale surprize. Până în momentul de față, contractul care este administrat de companie este până la sfârșitul lunii noiembrie”, a precizat Marian Dima, șeful Regionalei de Drumuri şi Poduri Constanţa. Mai precis, podul Agigea va fi închis în nopțile de 5 spre 6 septrembrie, 6 spre 7 septembrie și 7 spre 8 septembrie, între orele 22:00 și 6:00.

Claudia CORBU