ŞOFERI VINOVAŢI pe DRUMURI care UCID!

97

Covor asfaltic turnat în urmă cu nici doi ani

Infrastructura Argeşului este o ruşine naţională. Daţi-ne un exemplu de şosea sau cale ferată pe care să o putem lăuda. „Îndrăznim să credem” că nu există, fiindcă dacă tragem linie ne poticnim în gropi sau şanţuri!

Am dat zilele trecute un exemplu (ales dintr-o mare mulţime), DN 67B, despre care am spus că e un drum din lumea a III-a care trece pe la noi prin judeţ. Ei bine, lăsaţi-ne să ironizăm un pic şi să vă facem o dezvăluire-şoc: un arheolog amator ne-a trimis ieri la redacţie o colecţie de fotografii cu valoare istorică de pe acest drum al ruşinii.

Pe aici trec zilnic mii de maşini

De sub covorul asfaltic subţire ca o foaie de ceapă, aşternut acum doi-trei ani, a ieşit la iveală piatra cubică pusă de pe vremea Regelui Carol I.

Dovada că şi puţinul care se face nu e de calitate, ci observăm că sunt lucrări de mântuială executate de obicei în apropierea alegerilor.

Iar unii visează la autostrăzi şi drumuri europene… Problema nu e că visăm, până la urmă un vis frumos n-a omorât pe nimeni. În schimb, asemenea drumuri ucid!

Or fi şi conducătorii auto vinovaţi pentru imprundenţă, inconştienţă, dar credem că şi starea drumurilor contribuie la numărul mare de accidente grave!

Un indicator de drum distrus există?

Citeşte şi

SIMFONIA PARCĂRILOR LA PITEŞTI, ÎN ACEEAŞI DISTORSIUNE! Lavinia Năstase, ameninţată cu CONCEDIEREA! Cei mai BAROSANI, la Consiliul Judeţean! NOILE SALARII de la „CASA ALBĂ” Radic Star face o nouă fabrică ÎNŞELĂTORIILE L-AU COSTAT 5 ANI DE LIBERTATE! MINORE la SPITAL, după ACCIDENT COMIS de un PITEŞTEAN IMPRUNDENT! Generator de curent din ARGEŞ, trimis la Ialomiţa BANII DIN FURT, „SPARŢI” LA PĂCĂNELE Taximetrist INTOXICAT în maşina defectă!