SOŢUL CONECTAT LA APARATE, SOŢIA LA MORGĂ!

97

În urma impactului, Peugeot-ul s-a făcut praf

În urma impactului, Peugeot-ul s-a făcut praf

# S-a întâmplat la Drăganu, după ce un autoturism s-a tamponat frontal cu un TIR.

O femeie în vârstă de 52 ani a sfârșit tragic în această dimineață, după ce autoturismul marca Peugeot în care se afla s-a ciocnit cu un TIR pe raza comunei Drăganu.

Cealaltă persoană, şoferul autoturismului, a suferit răni extrem de grave, a fost preluat de către un echipaj SMURD şi se află în comă, intubat, la spital.

Cei doi erau soţ şi soţie, ambii din comuna Albeni, judeţul Gorj.

Evenimentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5. Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că tragicul accident s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR condus regulamentar de un şofer din Dolj.

În urma impactului a rezultat decesul pe loc al pasagerei care se afla pe scaunul din dreapta şoferului. Şoferul TIR-ului a scăpat teafăr.

Circulația a fost blocată aproape o oră.

Echipaje SMURD la descarcerare

Echipaje ISU la descarcerare

Citeşte şi

La Mulţi Ani de Sf. Ion! CLANUL „FERARILOR” din BEREVOEŞTI se reuneşte la pârnaie REŢEA DE SPĂRGĂTORI MINORI ANIHILATĂ LA PITEŞTI! TÂNĂRA DIN BRADU, ÎN COMĂ PROFUNDĂ CU PROGNOSTIC REZERVAT! DRĂGHICI A PLÂNS LA IOHANNIS CU LACRIMI DE CROCODIL! PROMISIUNI ROSTOGOLITE ÎN ANUL CU EUROPARLAMENTARE 7 VICTIME ÎN ACCIDENT CU MICROBUZ LA BASCOV! Jandarmii ne păzesc buzunarele de Bobotează Program modificat la Registrul Auto din Argeş