Stiinta Explorari a inceput pregatirile pentru noul campionat

14

Vacanta de vara a voleibalistilor de la Stiinta Explorari s-a incheiat. La primul antrenament desfasurat ieri, la ora 18 si 30 de minute, s-au prezentat 11 jucatori: Liviu Rapeanu, Dan Florea (ridicator, venit de la VCM LPS Piatra Neamt), Csaba Nagy, Robert Tutea, Stefan Lupu, Andrei Butnaru (centru, LPS Piatra Neamt), Gheorghe Socaciu, Ciprian Neamt, Vlad Negrean (universal, Universitatea Cluj Napoca), Andrei Veber (revenit de la VCM LPS Piatra Neamt, dupa imprumut) si Rolland Balog. Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop.

A lipsit motivat Codrin Mocanu (centru, Unirea Dej), care se pregateste cu nationala universitara a Romaniei pentru Universiada de Vara de la Taipei. Initial, Federatia Sportului Scolar si Universitar l-a inclus si pe Stefan Lupu in lot, dar jucatorul baimarean nu va face deplasarea in Taiwan, fiind neeligibil pentru aceasta competitie.

Pana la startul noului sezon, Stiinta Explorari intentioneaza sa mai perfecteze trei transferuri, purtandu-se negocieri in acest sens cu mai multi voleibalisti.

Din lotul cu care Stiinta Explorari a incheiat ultimul sezon au plecat pana acum Tamas Kaszap (Dinamo Bucuresti), Gabriel Cherbeleata (Steaua Bucuresti), Zoltan Kovacs (RC Kecskemet, Ungaria), Mihai Coasa (Unirea Dej), Igor Didorciuc (Unirea Dej) si Artem Sushko.

Voleibalistii de la Stiinta Explorari se vor pregati pe plan local in aceasta luna, urmand ca in septembrie sa participe la mai multe turnee de pregatire. Baimarenii vor juca primul meci oficial pe 30 septembrie, in deplasare cu Dinamo Bucuresti, in cadrul Cupei Romaniei.

stiintaexplorari.ro