Lanțul sucevean de restaurante Spartan a ajuns la 36 de unități în țară și...

Lanțul sucevean de restaurante Spartan, aflat între primele din țară, a atins 36 de unități deschise în mai multe orașe din România și intenționează să reia demersurile pentru extinderea pe piețe externe. Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate, investiție de 130.000 de euro, și anunță noi deschideri în zona de vest a țării, în orașe ca Sibiu, Bistrița, Timișoara sau Cluj-Napoca, ca și în București, informează profit.ro În afara extinderii la nivel național, fondatorul Spartan are în plan și reluarea demersurilor pentru deschiderea primului restaurant din afara țării, precizează sursa citată. Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 32 de restaurante, dintre care 14 sunt restaurante proprii și alte 22 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 19 orașe din țară..

Paradă cu peste 40 de mașini de epocă și teatru pentru copii, în week-end,...

În week-end, Iulius Mall Suceava este destinația celor care iubesc bijuteriile pe patru roți, dar și a prichindeilor puși pe distracție. O paradă de mașini de epocă, teatru interactiv și ateliere de creație pentru copii, dar și Bursa Locurilor de Muncă sunt propunerile pentru următoarele zile. Vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 10.00, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat de Asociația Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava și pune la dispoziția celor interesați peste 300 de de locuri de muncă vacante, propuse de aproximativ 30 de angajatori. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco vor fi prezenți la atelierele de creație. Participanții vor realiza și picta flori din polistiren. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar creațiile le vor fi oferite cadou micilor artiști. Pasionați de bijuteriile pe patru roți? Duminică, de la ..

Volumul “Consemnat”, ce poartă semnătura jurnalistului sucevean Neculai Roşca, va fi lansat vineri, la...

Volumul intitulat “Consemnat”, ce poartă semnătura jurnalistului sucevean Neculai Roşca, va fi lansat la Muzeul de Istorie din Suceava. Lansarea acestei cărţi va avea loc vineri, 20 aprilie 2018, începând cu ora 18,00, în Sala de Evenimente a instituţiei muzeale sucevene. Neculai Roșca a fost redactor șef al publicației sucevene Obiectiv și este realizator TV. (L.B) The post Volumul “Consemnat”, ce poartă semnătura jurnalistului sucevean Neculai Roşca, va fi lansat vineri, la Muzeul de Istorie din Suceava appeared first on NewsBucovina.

Săptămâna Europeană a Vaccinării, marcată şi în judeţul Suceava în perioada 23-29 aprilie 2018

Săptămâna Europeană a Vaccinării va fi marcată şi în judeţul Suceava, în perioada 23-29 aprilie 2018, prin acţiuni de informare cu privire la importanţa vaccinării, care vor fi derulate de DSP Suceava în colaborare cu furnizorii de servicii medicale, cu unitățile administrativ teritoriale cu asistență medicală comunitară. Într-un comunicat de presă al DSP Suceava se menţionează că Săptămâna Europeană a Vaccinării (SEV) este o iniţiativă regională condusă şi coordonată de Biroul Regional OMS pentru Europa şi este implementată de Statele Membre ale Regiunii europene. “SEV 2018 are scopul de a sublinia necesitatea de acțiuni Colective, pentru a garanta că fiecare persoană este protejată de bolile prevenibile prin vaccinare”, se arată în comunicatul de presă. Tema din acest an “Să ne protejăm împreună, #Vaccinurile sunt benefice”, încurajează oamenii, de la donator la publicul larg, să progreseze în eforturile de creștere a acoperirii vaccinale pentru “obținerea unui BINE COMUN; pentru a..

Sucevenii sunt invitați să pedaleze, în liniște și îmbrăcați în alb, la „Marșul Tăcerii”....

Bicicliștii din Suceava sunt invitați să participe, miercuri, 16 mai a.c., la „Marșul Tăcerii”. Evenimentul, aflat la prima ediție în Suceava, este organizat de Alex Welchia, Asociația Paradox, Asociația Sportivă Suceava pe Bicicletă și este sprijinit de grupul de bicicliști Prietenii pe biciclete Suceava, co-organizator fiind MarsulTaceriiRomania. Potrivit organizatorilor, „Marșul Tăcerii” va începe la ora 18.30, cu întâlnirea participanților, pe esplanada Casei de Cultură, startul urmând să se dea la ora 19.00. Traseul este de aproximativ 12-15 km, prin oraș, la viteză de maximum 10k/h, iar sucevenii pot participa cu orice tip de bicicletă, casca de protecție fiind obligatorie. „În 2018 se împlinesc 15 ani de când “Marșul Tăcerii” a avut loc pentru prima dată în White Rock Lake din Dallas (USA), la inițiativa lui Chris Phelan, ca un marș de comemorare a victimelor pe două roți în trafic. Marșul este organizat în fiecare an în cea de-a treia zi de miercuri din luna mai. Ora de pleca..

Pachete de țigări ascunse în recipiente umplute cu piatră de mozaic, descoperite de polițiștii...

Un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, este cercetat pentru contrabandă după ce a fost prins cu țigări de circa 35.000 lei, în urma unui control în trafic. Un alt bărbat, de 62 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost prins transportând țigări ascunse în recipiente umplute cu piatră de mozaic. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 18 aprilie a.c., în jurul orei 13.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, ce acționa pe DN 2E, pe tronsonul Cacica-Păltinoasa, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi. „În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat în portbagaj 3.503 pachete cu ţigări, cu și fără timbru fiscal, bunuri pentru care, tânărul nu a putut prezenta documente legale de proveniență”, a menționat Poliția Suceava. Astfel, țigările în valoare de circa 35.030 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 4.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliției. Ulterior..

Ramai conectat

Cele mai recente articole

Ministrul Natalia Intotero la Chişinău: Promovarea şi extinderea utilizării limbii române, obiectiv principal

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, aflată într-o vizită de lucru în Republica Moldova, a avut joi întâlniri cu o serie de reprezentanţi...

Centrul de Cultură şi Ştiinţă al României la Tunis, inaugurat în prezenţa ministrului Teodor...

Centrul de Cultură şi Ştiinţă al României la Tunis, primul de acest gen în Africa, a fost inaugurat joi, în prezenţa ministrul Afacerilor Externe,...

Administraţia Prezidenţială: Relocarea Ambasadei României în Ierusalim ar reprezenta o încălcare a dreptului internaţional...

Preşedintele Klaus Iohannis nu a fost informat sau consultat cu privire la o posibilă mutare a Ambasadei României din Israel, a anunţat, vineri, Administraţia...