Stiri sociale

21978

Un urs a intrat într-o curte din Topoloveni

Din câte se pare, porniţi în căutare de hrană, urşii nu-şi fac simţită prezenţa doar în localităţile de munte, ci depăşesc cu mult teritoriile unde sălăşluiesc. Astfel, ieri-dimineaţă, un cetăţean din Topoloveni, care locuieşte în zona Dealul cu Vii, a anunţat că un urs a intrat în curtea sa. La casa omului a mers un echipaj de jandarmi, dar la momentul sosirii sălbăticiunea dispăruse. Cetăţeanul a declarat că ursul nu a apucat să facă stricăciuni, fiindcă s-a speriat de lătrăturile câinelui şi de strigătele sale şi a fugit spre pădurea de pe deal. Jandarmii au luat legătura cu serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din oraşul de pe Valea Cârcinovului, ai cărui reprezentanţi s-au angajat să monitorizeze zona şi în caz că ursul îşi va face din nou apariţia, vor interveni pentru alungarea acestuia.

Anchetat pentru contrabandă

Poliţişti ai compartimentului de investigaţii criminale de la Secţia 1 Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Din primele cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2016, Cristian I., de 50 de ani, din Ştefăneşti, ar fi comercializat, în repetate rânduri, ţigări nefiscalizate.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată.

„Poetu” a ajuns după gratii

Judiciarişti ai Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu colegii de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş, au pus în aplicare un mandat de arestare emis pe numele lui Cristinel Manuţi, de 32 de ani, din Bascov, zis „Poetu”, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi încăierare. Împricinatul este unul dintre romii implicaţi în încăierarea din septembrie din centrul comunei Bascov, care s-a ales cu dosar penal şi pe numele căruia fusese emis mandat de arestare în lipsă. Căutat de câteva ori la domiciliu, „Poetu” nu a fost găsit. A fost însă identificat în înregistrările făcute la înmormântarea ţigănească de zilele trecute, care a paralizat circulaţia în Piteşti aproape două ore. Cel în cauză a fost încarcerat în arestul poliţiei judeţene.

(Visited 14 times, 14 visits today)

Citeşte şi

Încăierare între elevi din Curtea de Argeş Romii îşi fac de cap, poliţiştii se ascund după le... Joi şi duminică, cele mai multe accidente de circu... N-am învăţat nimic după „Colectiv” Accident cu cinci răniţi la Albota Şi-a prins degetele în utilaj Accident lângă Poliţia Judeţeană Un muncitor a căzut de pe schelă Patron trimis la puşcărie