SURSE Bugetul, pe masa coaliției de guvernare. Reprezentanții PNL, USR PLUS și UDMR discută la Palatul Victoria

28

Reprezentanții PNL, USR PLUS și UDMR discută, joi dimineață, la Palatul Victoria, pe tema bugetului pe anul 2021, au declarat surse politice pentru Mainnews.ro. Miza ședinței este extrem de importantă, în condițiile în care de aceste alocări depinde în mare măsură implementarea reformelor la nivelul fiecărui minister.

Prim-ministrul Florin Cîțu a precizat că bugetul va fi construit pe un deficit de 7% din PIB, urmând să fie prezentat în Parlament pe data de 4 februarie.

„Pentru bugetul de anul viitor rămânem la ceea ce am spus şi până acum: suntem adepţii unei consolidări fiscale, ceea ce înseamnă că vom construi un buget cu care vom veni în Parlamentul României cu un deficit bugetar în jur de 7% din PIB, ceea ce arată, pe de o parte, angajamentul nostru ferm pentru consolidarea fiscală şi, în acelaşi timp, este un deficit bugetar care, în contextul economic actual, nu pune o frână economiei”, a declarat Flori Cîţu, pe 28 decembrie 2020.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul SURSE Bugetul, pe masa coaliției de guvernare. Reprezentanții PNL, USR PLUS și UDMR discută la Palatul Victoria apare prima dată în Main News.

Source: New feed