Tânără născută în Tulcea și adoptată în străinătate își caută părinții biologici. Îi cunoașteți?

54

Tânără născută în Tulcea și adoptată în străinătate își caută părinții biologici. Îi cunoașteți?

O tânără de 25 de ani a apelat la comunitatea The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-și găsi părinții biologici din România, de care nu mai știe nimic din 1995, de când a fost adoptată peste hotare.

„Am fost adoptată în Danemarca în 1995. Numele meu românesc era TONEA IONELA, născută pe 17 Iulie 1992 în TULCEA. Îmi caut tatăl biologic, TONEA ION, în vârstă de 69 de ani, originar din Vulcani, Județul Vaslui și mama biologică, DUDĂU DORINA, în vârstă de 68de ani din Costești, județul Vaslui. Dintr-o primă relație, mama a avut 14 copii, dintre care 7 erau căsătoriți în momentul adopției mele.

Frații mei vitregi au rămas în grija tatălui lor biologic, Catană Gheorghe, cu excepția unei fete. Nu este clar, din documentele adopției mele, dacă această fată a fost și ea adoptată sau a trăit cu Dorina.

Din relația cu tatăl meu, mama a avut alți doi copii, inclusiv eu. La scurt timp după naștere am fost dusă la orfelinatul BABADAG. De aici, am fost ulterior adoptată de familia mea daneză minunată. Sper din suflet să îmi găsesc părinții biologici și toți frații. Ar fi minunat să știu ce au nai făcut în toți acești ani și cum sunt cu toții. Vă rog, dați SHARE postării mele în întreaga Românie și ajutați-mă să-mi găsesc familia mea mare românească!!”, este mesajul postat de tânără. Cei care au informații, le pot transmite printr-un mesaj privat către pagina de Facebook The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României.

F.B.