Târgul Agro Piteşti, la sfârşitul lunii aprilie

154

Imagine de ansamblu de la Târgul Agro Piteşti de anul trecut

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş ne-a comunicat perioada în care se va desfăşura cea de-a treia ediţie a Târgului Agro Piteşti, 26-29 aprilie, locul ales fiind tot parcarea complexului Jupiter City. Ca şi la precedentele ediţii, anul acesta evenimentul va fi presărat cu o mulţime de surprize pentru vizitatori, spectacole de muzică populară şi concursuri cu premii. În ceea ce-i priveşte pe expozanţi, preşedintele CCIA Argeş, George Caval, a lansat o invitaţie pentru rezervarea de spaţii pentru echipamente agricole, dar şi pentru produse tradiţionale sau servicii dedicate antreprenorilor – linii de finanţare, parteneriate ş.a.m.d.

„La Agro Piteşti, ne dorim să vină cât mai mulţi expozanţi din judeţ (dar şi din afară), iar pe această cale îi invit pe cei interesaţi să ia legătura cu noi. Şi anul acesta vom avea surprize deosebite în aşa fel încât toată lumea să se simtă bine” – a transmis George Caval.

(Visited 47 times, 47 visits today)

Citeşte şi

„Promenada Argeşului”, un drum prin is... Bancnote liliput, dar şi cu… 11 zerouri În februarie, „Auchan” pune iubirea în... Peste 50 de tineri – în evidenţa Centrului A... Buget consistent la „Publitrans” În viziunea unor şoferi, parcatul interzis este op... Peste 50 de tineri înregistraţi la Centrul Antidro... Anul Nou Chinezesc, sărbătorit şi la Piteşti Portul popular, pus în valoare la Balul gospodaril...