Târgul Educațional Study IN by Premium Edu, ediția a3a

241
Study-IN-724x1024

În data de 4 octombrie, la Arcub Gabroveni, are loc a treia editie a târgului de educație Study IN by Premium Edu

 

Noutatea absolută a acestui târg este prezența, pe lângă Universități din Suedia, Austria, Italia, Elveția, Germania și Marea Britanie, a unei prestigioase școli de turism hotelier. Nu doar absolvenții de liceu sunt invitați la târg, dar și viitorii absolvenți de gimnaziu.

Și dacă temerile oricărui părinte, sunt de cele mai multe ori legate de costul studiului în străinătate, Premium Edu alungă aceste frici.

La colegiul de turism Tourismusschule Bad Gleichenberg, costul este de 7715 Euro pe an, adica sub 700 de euro pe luna, fiind incluse aici atât taxele de școlarizare, cât și cazarea și toate mesele.

Liceul durează 5 ani pentru cei care vorbesc fluent limba germană. Iar pentru cei care au nevoie de ajutor în acest sens, există un an pregatitor în care accentul este pe învățarea intensivă a limbii germane.

Pe toată durata școlii, se va învăța a treia limbă străină (nu engleza), iar printre disciplinele studiatese regăsesc digital marketing și event management. La absolvire, liceenii vor primi diploma echivalentăBacalaureatului și se pot angaja în domenii dinamice precum industria hotelieră, management de restaurant, agenții de turism. Titlul profesional de absolvire este Turism Manager.

Programa liceului include nu doar pregătire academică, dar și 32 de săptămăni de practică hotelieră (în industria de ospitalitate). Dotările liceului sunt peste așteptari: săli de pregătire profesională, săli și terenuri pentru diverse sporturi, acțiuni de consolidarea echipelor de lucru. Iar, la finalizarea studiilor, elevii vor fi pe lista celor mai căutați profesioniști din zona de turism într-o țară în care turismul este valoros. Recrutarea candidaților începe din timpul școlii.

Mai multe informații despre liceul de turism puteți găsi aici.

In plus, la târgul educațional, vizitatorii vor avea ocazia să asiste la seminarul inspirațional susținut de Alexia Eram, care va împărtăși din experiența ei de tânăr care își caută domeniul și facultatea potrivită ca săîși îndeplinească visul pe cont propriu.

De asemenea, va fi organizată o tombolă, la care participanții vor putea câștiga un test vocațional sau una din cele trei ședințe de consiliere, oferite de Premium Edu.

Lista completă a universităților participante la acest târg educațional, și orice alte detalii le găsiți aici.

Vă așteptăm cu entuziasm la târgul educațional Study IN by Premium Edu, în data de 4 octombrie, la Arcub Gabroveni!