Taxele pentru cămine, în ușoară creștere (Social)

183

Inapoi la stirile din categorie Urmatoarea stire din aceasta categorie Taxele pentru cămine, în ușoară creștere 31 Aug 2017, 11:02:00 Categ: Social Autor: Bianca Dumitru Citit de 146 de ori

Descriere foto: Sursa: Universitatea Transilvania Taxele pentru cazarea studenţilor căminişti ai Universităţii „Transilvania” ar putea creşte uşor la Braşov, ca urmare a majorării costurilor utilităţilor.
În compensaţie, căminelor le-au fost zugrăvite exterioarele, pentru prima oară după mulţi ani.
De asemenea, conducerea Universităţii are în plan, ca până la sfârşitul acestui an, să schimbe şi o parte din mobilier, jaluzele şi din lenjerii.
Deocamdată, creşterea taxei de cazare este o propunere, ce urmează să fie discutată. Majorarea va fi de maxim 10 lei pentru studenţii bugetaţi şi maxim 22 de lei pentru cei de la taxă.
Cazările vor începe, ca în fiecare an, la sfârşitul lunii septembrie, calendarul urmând să fie stabilit în această săptămână.
Universitatea Transilvania are 13 cămine şi, la fel ca în fiecare an, prioritate la cazare vor avea bursierii, cei care nu au mai mult de două restanţe, precum şi cazurile sociale.