Taximetrist INTOXICAT în maşina defectă!

82

Astăzi, în jurul prânzului, pompierii ISU Argeş au intervenit la o sesizare de pe str. Valea Sasului din municipiul Curtea de Argeş. La apelul 112 a fost anunţat un posibil incendiu la un autoturism taxi care staţiona pe drumul respectiv.

Ceea ce au descoperit echipajele de urgenţă a fost însă cu totul altceva, anume – şoferul de pe taxi care acuza o stare de rău, cu ameţeli şi confuzie.

Singurul lucru care putea explica starea omului era faptul că, autoturismul, defect, emana fum de sub capotă, fiind vorba de o defecţiune la instalaţia electrică.

Simptomele taximetristului erau specifice unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, dar se pune întrebarea în ce doză a inhalat şi ce a făcut de a ajuns într-o stare vizibil deteriorată.

Şoferul a refuzat transportul la spital şi nici nu a oferit prea multe amănunte legate de starea sa, prin urmare doar el ştie ce a tras pe nas, ce a mâncat şi ce a băut.

Foto descriptiv

Citeşte şi

Subprefectul de Argeş şi-a pus pe Facebook carnetul de pionier Lavinia Năstase, ameninţată cu CONCEDIEREA! Radic Star face o nouă fabrică ŞOFERI VINOVAŢI pe DRUMURI care UCID! ÎNŞELĂTORIILE L-AU COSTAT 5 ANI DE LIBERTATE! Generator de curent din ARGEŞ, trimis la Ialomiţa BANII DIN FURT, „SPARŢI” LA PĂCĂNELE LE-AU RUPT OASELE ÎN STAŢIA DE MAXI TAXI! TÂNĂR din BASCOV, CAMPION JUDEŢEAN LA FURTURI!