The Rolling Stones a anunţat lansarea unei noi piese, intitulate ”Criss Cross”

35
Trupa de rock britanică The Rolling Stones a prezentat miercuri o piesă inedită, "Criss Cross", care va fi lansată joi pe piaţă, relatează EFE.

Trupa, al cărui solist este Mick Jagger, a lansat în aprilie, în perioada de izolare din cauza pandemiei de coronavirus, "Living In A Ghost Town, primul cântec după o pauză de opt ani.

Trupa a anunţat miercuri pe contul său de Twitter lansarea unui nou cântec şi a prezentat şi un scurt fragment, cu o durată de şapte secunde, din videoclipul piesei, regizat de Diana Kunst, cunoscută pentru colaborări cu artişti precum Madonna, A$AP şi Rosalía.

În urmă cu câteva săptămâni, Mick Jagger a dezvăluit că Rolling Stones au înregistrat un nou material de studio înainte de a fi decretate măsurile de izolare pentru COVID-19, iar chitaristul Keith Richards a precizat că "Living In A Ghost Town" va face parte "dintr-un nou album".

Trupa The Rolling Stones avea programat vara aceasta un turneu în SUA, însă toate concertele au fost suspendate în contextul pandemiei de coronavirus.AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Simona Tatu, editor online: Anda Badea)