Traian Băsescu îi cere lui Nicușor Dan să renunțe la toate procesele intentate Primăriei Capitalei

27

Liderul PMP spune că partidul său va juca un rol important în Consiliul General pentru că nu va trece mult până când PNL va avea nevoie de voturile sale pentru a se opune USR-PLUS.

Traian Băsescu i-a cerut lui Nicușor Dan să renunțe la toate procesele intentate Primăriei Capitalei în calitatea de președinte al Asociației Salvați Bucureștiul.

„Sper totuşi că Nicuşor Dan nu îşi va prelua mandatul până nu va retrage toate cele 400 de procese intentate PMB. Sper că nu va fi un primar care o să spună eu sunt în proces cu PMB. Cred că mâine are de scris multe hârtii din acestea de renunţare”, a declarat liderul PMP, duminică seara, imediat după aflarea rezultatelor sondajelor realizate la ieșirea de la urne.

Băsescu mizează pe Orban pentru a face jocurile la Capitală

Ludovic Orban, invitat deja la negocieri de Traian Băsescu. Foto Hepta

Deși rezultatele obținute atât de el, cât și de partidul său, puțin peste 7%, pot fi considerate dezamăgitoare, Traian Băsescu se declară mulțumit și spune că va juca un rol important în Capitală.

Avem primar general, avem cel mai mare partid printre partidele mici – PMP şi se face şi mai mare. Şi vom fi destul de importanţi şi în CGMB, mai ales după ce Orban internalizează că are doar 17% în Consiliul General şi poate constată că trebuie să dea o bătălie cu USR. M-ar mira ca Şică (Ludovic Orban n.r.) să nu ajungă la concluzia asta”

Traian Băsescu, președinte PMP