Trei bărbaţi, depistaţi organizând jocuri clandestine de noroc în Mamaia; doi dintre ei, reţinuţi de Poliţie

17
Trei bărbaţi au fost depistaţi, sâmbătă seara, de poliţişti, în Mamaia, practicând jocuri clandestine de noroc, doi dintre aceştia fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

"În cursul zilei de ieri, (sâmbătă-n.r.), în jurul orei 20.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi bărbaţi ar practica jocuri clandestine de noroc de tip "alba-neagra", pe pasarela din zona Perla. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au surprins în flagrant delict două persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine", conform IGPR.

Cei doi doi bărbaţi - de 46, respectiv 56 de ani, din judeţul Galaţi, respectiv din Dâmboviţa sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri", în formă continuată.

Tot sâmbătă, în jurul orei 22.40, poliţiştii din Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a precizat IGPR. AGERPRES/(AS-editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)