Trei tineri drogați dorm pe bancă, într-un parc din Năvodari. Autoritățile ridică din umeri

145

Trei tineri drogați dorm pe bancă, într-un parc din Năvodari. Autoritățile ridică din umeri

Alo, polițiștilor din Năvodari, dormiți?! De mai de o săptămână, în parcul din spatele Creșei 20 din localitatea mai sus menționată își fac veacul trei tineri iar, după cum ne-a semnalat un năvodărean, aceștia ar fi drogați. Sesizările au curs la polițiștii locali, însă, în zadar, spune cetățeanul.

”Parcul din spatele Creșei 20... Cei trei drogați își fac siesta după consumul drogurilor în acest parc de mai bine de o săptămână și nimeni nu se sesizează. Azi au fost sunați cei de la Poliția Locală Năvodari, și..... NIMIC. Nu au avut timp sa vina să-i ridice”, s-a plâns un cetățean din Năvodari. Am încercat și noi să obținem un punct de vedere de la autorități.

Șeful Corp Control din cadrul Poliției Locale, Ionuț Bălosu, a dat dovadă de o ”amabilitate” ieșită din comun, după ce reporterul Replica a încercat să-i explice situația. ”Alo, alo, nu vă mai aud”, au fost cuvintele lui Bălosu. La a doua încercare, a respins apelul, iar la a treia și-a închis telefonul. Și colegul său de la Dispecerat s-a arătat deranjat și ne-a trimis la reprezentanții primăriei, pentru informații.

”Nu vă pot da eu lămuriri, nu înțelegeți?!”, a fost replica polițistului de la Dispecerat. În final, am contactat un agent din cadrul Secției de Poliție Năvodari. Acesta nu știa de existența unui parc în zona Creșei 20, așa că, nu avea cum să ne ajute. ”E un parc în zona de sud, dar , în spatele Creșei, nu există. Cred că pozele au fost făcute în altă parte și vi s-a spus că sunt din Năvodari.

Că au mai fost cazuri”, a spus polițistul. În urma insistențelor reporterului, acesta s-a decis să transmită, totuși, cazul unei echipe, pentru a se deplasa la ”parcul inexistent” din zona creșei. Însă, cei trei tineri n-au mai fost găsiți. Faptul că drogații ajung să doarmă pe băncile din parcuri sau pe scările blocurilor nu este o noutate. Cotidianul Replica a semnalat astfel de situații și în trecut.

Mirela Sorina PASCAL