“True Detective” va avea un al treilea sezon, cu Mahershala Ali în rolul principal

247

Serialul "True Detective", produs și difuzat de HBO, va avea un al treilea sezon, în care actorul Mahershala Ali, premiat cu Oscar în 2017 pentru interpretarea sa din filmul "Moonlight", va deține rolul principal, iar regia va fi asigurată de Nic Pizzolatto și Jeremy Saulnier, informează Variety în ediția sa online.

f11464c0-e203-4c0f-8686-a858aac52b2b

Sursa foto: True Detective / Facebook

Al treilea sezon al acestui serial polițist va relata povestea unei crime macabre în orașul Ozark și va explora ramificațiile unui mister vechi de decenii, care este abordat în trei perioade de timp diferite. Mahershala Ali va juca rolul Wayne Hays, un detectiv al poliției statale din Northwest Arkansas. Nu a fost stabilită data difuzării noului sezon și nici momentul la care va începe producția, precizează Variety.

"Nic a scris scenarii cu adevărat remarcabile", a declarat Casey Bloys, președintele departamentului de programe al HBO. "Cu viziunea lui ambițioasă și cu colaborarea lui Mahershala Ali și Jeremy Saulnier suntem încântați să plecăm la drum cu acest nou sezon al 'True Detective'", a adăugat el.

Nic Pizzolatto este singurul scenarist al sezonului, cu excepția episodului 4, pe care l-a scris împreună cu David Milch. "Sunt foarte încântat să colaborez cu artiști de nivelul lui Mahershala și Jeremy", a spus Pizzolatto. "Sper că scenariile se vor ridica la nivelul lor și suntem nerăbdători să spunem această poveste", a adăugat el.

În primul sezon al serialului "True Detective", foarte bine primit de critică, rolurile principale au fost interpretate de Matthew McConaughey și Woody Harrelson. Al doilea sezon i-au avut ca protagoniști pe actorii Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Ștefan, editor: Florin Bădescu, editor online: Simona Aruștei)