Un deputat USR și-a anunțat demisia din partid: Consider că locul meu este acum în PNL

53

Deputatul USR Oana Marciana Ozmen a anunțat marți dimineață, 7 iunie, că și-a dat demisia din partidul cu care a intrat în Parlament și că se va alătura liberalilor. Parlamentarul a acuzat că USR a devenit o formațiune politică „fără o strategie și o viziune de viitor”.

Nu pot rămâne într-o construcție politică fără o strategie și o viziune de viitor, care se confruntă cu o criză generată de lipsa unui dialog constructiv între conducerea partidului și membrii săi”, a acuzat fostul deputat USR, Oana Marciana Ozmen, printr-o postare pe Facebook.

Avocatul cu experiență în drept comercial, consultanță și afaceri a precizat că, în cei doi ani de mandat, s-a ocupat de tema eficienței energetice a clădirilor și standardele nZEB și a precizat că a depus o inițiativă legislativă pentru modificarea regulilor din domeniu.

Am demonstrat că se poate face opoziție constructivă și am arătat că politica înseamnă echilibru, dialog, respect pentru adversarul politic, iar argumentul trebuie să fie elementul central în susţinerea opiniei politice.

Cred cu tărie că putem face politică de calitate în România, în care arta negocierii, diplomația sunt atributele politicianului român în calitatea sa de reprezentant al cetăţenilor”, a adăugat deputatul.

Oana Marciana Ozmen susține că, în urmă cu un an, a participat la un eveniment care omagia 200 de ani de la nașterea lui Ion. C. Brătianu, la invitația liberalilor.

Consider că locul meu este acum în PNL, un partid în care mă regăsesc, care împărtășește adevăratele principii liberale, de dreapta(…)

Marele politician spunea: “Un partid poate lupta contra altora ca să dărâme o stare de lucruri, dar ca să zidească trebuie că naţiunea întreagă, toate partidele să dea concursul lor; altminteri, ceea ce unii vor edifica, alţii vor surpa”.

Ca urmare, am ales să merg alături de colegii din Partidul Național Liberal pentru care cetățeanul a fost o prioritate, indiferent dacă a fost la putere sau în opoziție”, se mai arată în postarea noului deputat PNL.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Un deputat USR și-a anunțat demisia din partid: Consider că locul meu este acum în PNL apare prima dată în Main News.

Source: New feed