Un individ a ameninţat cu moartea taximetristul care l-a dus acasă, ba i-a spart şi geamul maşinii

54

Un individ a ameninţat cu moartea taximetristul care l-a dus acasă, ba i-a spart şi geamul maşinii

Un individ din Constanţa este căutat de poliţişti după ce, într-una din serile trecute, a ameninţat un taximetrist cu un cuţit, după care i-a spart geamul maşinii, fără a-i plăti cursa. Şoferul spune că individul, rămas neidentificat până în acest moment, i-a cerut să-l transporte până la Palazu Mare, după care a trecut la ameninţări. Taximetristul a reuşit, totuşi, să-i facă o poză cu telefonul mobil, pe care a postat-o pe Facebook, în speranţa că cineva îl va recunoaşte.

„Dacă cineva îl cunoaşte, vă rog să mă contactaţi! În decursul serii de 4 februarie, fiind de serviciu cu taxiul, l-am luat pe acest individ din zona Intim şi l-am dus pe strada Pionierului, în dreptul imobilului nr 34, zona Palazu, acolo unde spunea că locuieşte. Neavând bani să achite cursa, m-a ameninţat că mă omoară şi mi-a spart geamul maşinii. Nu am putut să intervin deoarece în mână avea ceva ce părea a fi un cuţit. Poliţia a venit la faţa locului şi nu a reuşit să-i afle identitatea. Oamenii ca el nu trebuie lasaţi liberi!”, a declarat Laurenţiu Romanov, taximetristul, pe pagina sa de Facebook.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii IPJ Constanţa ne-au confirmat incidentul care a avut loc pe raza Secţiei 2 Poliţie, însă ne-au precizat că victima nu a dorit să depună plângere împotriva individului respectiv. Cazul va rămâne, totuşi, în atenţia poliţiştilor.

Daniel ALBU