Un înger militar pentru Alexandru, tânărul rănit în explozia de la Piatra Neamț

73

La ora 10, Alexandru, tânărul rănit în explozia de ieri, de la Piatra Neamț, urmează să fie trimis la un spital în Belgia, grație eforturilor făcute de deputatul Pavel Popescu. El va fi preluat de colonel dr. Serge Jennes, de la Centrul de Arsuri din Bruxelles Spitalul Militar ”Reine Astrid” din Bruxelles, Belgia.

Medicul militar este cel care, pe 7 noiembrie 2015, a primit 8 dintre răniții din Colectiv, din care 3 în stare critică. De altfel, 2 dintre ei au intrat în stop cardio-respirator la aterizare și au fost salvați, la limită, după zeci de minute de resuscitare. Șansa și niște medici extraordinari au făcut să ajungă cu bine la Spitalul Militar ”Reine Astrid”, într-un centru de arși pe care românii nu îl văd decât în filme. Totul era pregătit pentru primirea lor.

Un an mai târziu, în octombrie 2016, Pro TV oferea un reportaj de la spitalul belgian, iar dr. Serge Jennes spunea niște adevăruri dureroase. Materialul îl puteți urmări aici: https://stirileprotv.ro/stiri/incendiu-in-colectiv/seful-sectiei-de-arsi-a-spitalului-reine-astrid-din-bruxelles-despre-declaratia-lui-banicioiu-din-2015-a-fost-o-greseala.html.

Sursa foto: The Star

The post Un înger militar pentru Alexandru, tânărul rănit în explozia de la Piatra Neamț appeared first on Stiri.