Un nou trailer al peliculei ”Tenet”, în regia lui Christopher Nolan, prezentat fără data de lansare în cinematografe

19
Studioul Warner Bros a dezvăluit un nou trailer al peliculei ''Tenet'', în regia lui Christopher Nolan, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte hollywoodiene ale anului, dar care nu are încă o dată sigură de lansare în cinematografe, relatează EFE.
 

Trailerul a fost prezentat într-un mod neobişnuit, imaginile fiind proiectate în cadrul jocului video Fortnite.

Data lansării, prevăzută iniţial pentru 17 iulie, rămâne însă sub semnul întrebării în contextul pandemiei de coronavirus care a dus la închiderea cinematografelor.

Informaţiile cunoscute până în prezent privind lansarea sunt contradictorii şi, deşi din trailer a fost eliminată orice referire la viitoarea dată, aceasta a fost menţinută pe canalul de YouTube unde a fost publicat clipul. Comunicările de pe Twitter întreţin de asemenea confuzia, după mai multe imagini prezentate de-a lungul zilei în care a apărut data de 17 iulie, clipul fiind ulterior însoţit de mesajul "în curând pe ecrane".

Se cunosc puţine detalii despre subiectul acestui film care, potrivit trailerului, se desfăşoară în mai mult ţări şi prezintă un accident de avion, printre alte scene de acţiune. Actorul american John David Washington este protagonistul filmului, interpretând un personaj care aparent reînvie "într-o viaţă viitoare", când trebuie să colaboreze pentru a "preveni un alt treilea Război Mondial" şi "un holocaust nuclear".

Filmul îi mai are în distribuţie pe Robert Pattinson şi Elizabeth Debick, în timp ce Nolan este de asemenea producător executiv al filmului alături cu soţia şi de partenera sa, Emma Thomas.

Reputatul cineast britanic a fost nominalizat de cinci ori la premiile Oscar: ca producător şi regizor pentru "Dunkirk", ca producător şi scenarist pentru "Inception" şi ca scenarist pentru "Memento".

Colaborarea dintre Nolan şi Warner Bros s-a consolidat cu trei filme din reînnoita saga Batman, care au avut încasări de 2,5 miliarde de dolari (2,247 miliarde de euro). AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Simona Tatu, editor online: Gabriela Badea) 

 

Sursa foto: (c) www.imdb.com