UPDATE Accident în Ialomiţa/ Ministerul Sănătăţii – despre starea victimelor: Cele 2 femei de la Floreasca – stabile; tânăra de 19 ani de la ‘Bagdasar-Arseni’ – detubată  

54
UPDATE ORA 14.18 Cele două femei rănite în accidentul de sâmbătă din judeţul Ialomiţa, internate la Spitalul Floreasca din Capitală, sunt stabile clinic, iar tânăra de 19 ani aflată la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'' a fost detubată, dar încă este în risc vital, informează duminică Ministerul Sănătăţii.

Potrivit unei informări a MS, cele două paciente aflate la Spitalul Floreasca sunt stabile clinic. ''Sunt în ATI. Una a fost detubată, cea operată este încă intubată'', precizează MS.

Referitor la tânăra de 19 ani internată la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'', aceasta a fost detubată şi este conştientă.

''Tânara de 19 ani a fost detubată, e conştientă, încă este în risc vital'', arată sursa citată.

 

ORA 10.29 Accident în Ialomiţa/ Ministerul Sănătăţii, despre starea pacientelor internate la 'Bagdasar-Arseni': Fata de 19 ani - intubată; celelalte 3 victime - stabile 

 

Fata de 19 ani rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'' din Capitală, este în continuare în stare gravă, fiind intubată, informează duminică Ministerul Sănătăţii.

Potrivit unei informări a MS, celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la ''Bagdasar-Arseni'' sunt stabile, conştiente.

''Starea celor patru paciente este staţionară. Trei dintre acestea sunt stabile, conştiente. Tânăra de 19 ani este în continuare în stare gravă, este intubată'', precizează MS.

Zece persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un TIR şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte răniţi sunt tot angajaţi ai companiei. AGERPRES/(AS - editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea) 

 

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.