UPDATE. Nerespectarea hotărârii judecătoreşti. O persoană, arestată preventiv pentru 30 de zile

141

La data de 10 ianuarie 2018, pe numele unui bărbat din Sighişoara a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

„Reamintim că la data de 9 ianuarie, acelaşi bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a fost depistat în locuinţa soţiei, faţă de care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 300 de metri. La data de 21 decembrie 2017, Judecătoria Sighişoara a dispus emiterea unui ordin de protecţie, privind un bărbat, de 51 de ani, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă minimă de 300 de m, faţă de soţia acestuia, fiindu-i interzis orice contact cu aceasta. Cu toate acestea, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă hotărârea instanţei, fiind depistat de poliţişti la data de 9 ianuarie 2018, în locuința femeii, din Sighișoara, în timp ce o amenința cu acte de violență. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești și amenințare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul UPDATE. Nerespectarea hotărârii judecătoreşti. O persoană, arestată preventiv pentru 30 de zile apare prima dată în Zi-de-zi.ro, Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.