Ursula von der Leyen l-a felicitat pe Nicolae Ciucă, după ce a preluat șefia Guvernului

106

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis un mesaj joi, 25 noiembrie, prin care l-a felicitat pe noul prim-ministru, Nicolae Ciucă.

Felicitări Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcţia de prim ministru! Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, a fost mesajul transmis de Ursula von der Leyen, pe Twitter.

Cabinetul condus de Nicolae Ciucă s-a întâlnit joi, 25 noiembrie, în prima ședință de Guvern, după ce membrii Executivului au depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

A fost o zi lungă în care au avut loc toate activitățile procedurale privind învestirea Guvernului României și iacătă, astă-seară, are loc prima ședință a Guvernului României, după o perioadă de criză politică”, a declarat Nicolae Ciucă, în debutul ședinței de Guvern de joi.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ursula von der Leyen l-a felicitat pe Nicolae Ciucă, după ce a preluat șefia Guvernului apare prima dată în Main News.

Source: New feed