Vergil Chiţac, atac VIRULENT la adresa primarului Decebal Făgădău

37

Vergil Chiţac, atac VIRULENT la adresa primarului Decebal Făgădău

Vergil Chițac

Senatorul Vergil Chițac nu exclude varianta ca alegerile locale să fi avut un alt câştigător pentru Primăria Constanţa, dacă dosarul în care figurează şi numele lui Decebal Făgădău ar fi ieşit la suprafaţă încă din timpul campaniei electorale. Speculaţia a apărut în rândul unor liberali chiar în ziua în care DNA a anunţat că şi Decebal Făgădău este cercetat, alături de Radu Mazăre, într-un dosar penal.

„Dacă ieșea atunci (dosarul – n.r.), lucrurile ar fi fost altfel influențate. Poate lua mai multe voturi din milă sau poate că nu. Dar nu asta e important. În campania electorală am spus de pe atunci că orașul are o problemă, iar primarul Decebal Făgădău a spus că va fi elaborat Planul Urbanistic General. Unde este acest plan?

Au fost emise PUZ-uri pe zone mici, unde blocuri cu 7 etaje au fost construite aiurea. Nu avem o identitate. Dacă mergem în vestul României găsim o identitate urbanistică, iar la noi nu. Este dezastru. Să ne amintim și de treaba cu voucherele. În prima parte a anului au fost date aceste vouchere sociale pentru tot anul, iar în sâmbăta alegerilor oamenii primeau la ușă pachete, legal, da, dar era o fraudă electorală legală. A doua zi cu cine să voteze oamenii?”, a spus senatorul Vergil Chițac.

Claudia CORBU