Viceprimarul Bădulescu s-a certat şi cu un bucureştean care îi reproşa traficul din Prelungirea Ghencea: “Bă, dă banii înapoi! Nu ţi-e ruşine?”

34

Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a primarului Gabriela Firea, a făcut, vineri, circ la o conferinţă de presă organizată de candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan. El a ajuns să se certe şi cu un bucureştean care se afla în trafic, pe scuter şi care s-a oprit să îl critice pe oficialul Primăriei, pentru traficul din zona Prelungirea Ghencea.

Bucureştenii aflaţi în trafic, pe Prelungirea Ghencea, unde avea loc conferinţa lui Nicuşor Dan, au asistat la scandalul provocat de viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a venit, cu mai mulţi angajaţi ai Primăriei, pentru a întrerupe declaraţiile candidatului USR-PNL.

În timp ce Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu se certau, un bucureştean aflat pe scuter s-a oprit şi a început să îl critice pe oficialul Primăriei Capitalei.

“În fiecare zi luăm coada asta şi stăm câte trei ore în trafic”, a spus bucureşteanul, care a mărturisit că a văzut scandalul la televizor şi a venit.

“Nu am înţeles nimic din ce spunea la televizor, de asta am venit. M-am săturat de incompetenţa voastră. Ce aţi făcut patru ani, vă bateţi joc de noi!”, a spus el.

Aurelian Bădulescu l-a acuzat că a fost pus de Nicuşor Dan să vină. “Eu ştiu cine sunteţi dumneavoastră. Ştiu că sunteţi prieten cu domnul”, a spus viceprimarul.

“Băi, eu în locul tău nu aş fi venit în viaţa ta pe Prelungirea Ghencea”, a continuat bărbatul.

“Eu îmi asum dacă greşesc, nu mint, ca ei”, i-a replicat Bădulescu.

“Lasă-i pe ei, să mintă, că o să îi alegem. Că la cum v-aţi mişcat voi, în patru ani, nu aţi făcut nimic în 4 ani. Ce aţi făcut, domnule, în 4 ani? Vă bateţi joc de noi”, a mai spus el.

Aurelian Bădulescu a început să ţipe la el: “Dă banii înapoi, care i-ai luat. Pe tine te cunosc, măi omule, nu ţi-e ruşine? Te cunosc”, i-a spus Bădulescu celui care îi aducea reproşuri.

“Cred că a fost un exemplu relevant de interacţiune a Primăriei cu cetăţeanul”, a intervenit şi Nicuşor Dan în cearta celor doi.

Sursa Foto: Staff Nicusor Dan