Viceprimarul Capitalei: A crescut numărul persoanelor fără adăpost. Nu putem să-i obligăm să vină în centrele noastre

56

Horia Tomescu, viceprimarul Capitalei, susține că numărul persoanelor rămase fără adăpost a crescut în București și a menționat că populația orașului sărăcește, din cauza inflației și a creșterii prețurilor la utilități.

Noi avem un centru rezidențial de 300 de locuri în zona Nicolae Grigorescu. În general, persoanele fără adăpost preferă zonele centrale și au o anume libertate proprie, nu doresc să beneficieze neapărat de serviciile pe care Municipalitatea le oferă, dar în timpul iernii, când sunt temperaturi foarte scăzute, avem acest centru rezidențial plin.

Echipele de urgență care fac parte din Direcția de Asistență Socială, dar și Poliția Locală, au constatat creșterea numărului de persoane fără adăpost în zonele centrale, în zonele aglomerate, iar noi nu putem să-i obligăm să vină în centrele noastre, putem să le facem cunoscută oferta noastră de servicii sociale”, a declarat Horia Tomescu. Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Viceprimarul Capitalei: A crescut numărul persoanelor fără adăpost. Nu putem să-i obligăm să vină în centrele noastre apare prima dată în Main News.

Source: New feed