Victor Ponta: E momentul! Mâine, alături de Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu pornim proiectul #altfel

223

Fostul premier Victor Ponta a anunțat că duminică, la sediul Pro România, va susține o conferință de presă alături de deputații Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu pentru lansarea unui nou proiect politic.

978f79af-3ecd-406b-8c2d-300352658509

"E momentul! Mâine, alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel! La ora 17,00, la sediul "Pro Romania". E momentul să oprim criticatul și comentatul de pe margine — intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această "Mlaștină" care ne conduce acum! Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați! Important este că nu puteți să vă faceți că nu existăm și că nu este nevoie de ceva #altfel ! …", a scris Victor Ponta sâmbătă pe Facebook.

Partidul PRO România a fost lansat, pe 29 mai, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfășurat pe terasa unui hotel, în prezența a mai multor zeci de persoane. Alături de Daniel Constantin au fost prezenți parlamentarii Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, dar și Sorin Minea, președintele Federației Romalimenta.

AGERPRES/(AS — autor: Carmen Velicu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruștei)