VIDEO! ACCIDENT RUTIER ÎN DRUM SPRE 23 AUGUST: 2 MORŢI!

671

VIDEO! ACCIDENT RUTIER ÎN DRUM SPRE 23 AUGUST: 2 MORŢI!

Un accident rutier a avut loc în seara de 30 august, pe DN39, la intrare în localitatea 23 August, dinspre Mangalia. Potrivit primelor informaţii, două persoane ar fi rănite, dintre care una încarcerată într-un autoturism.

Ulterior, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au venit cu cel mai cumplit "verdict"! Două persoane au murit în accidentul rutier!

Informaţia a fost confirmată şi de către reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa: doi bărbaţi au decedat în impactul violent. Maşina a ieşit de pe drum, pe câmp, devenind un morman de fiare.

Update: erau tată şi fiu şi se întorceau de la muncă

Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la ora 21.30, când un bărbat de 44 de ani, Iener Menzat a condus un autoturism marca Dacia, pe DN39, dinspre Mangalia către Constanţa şi, ajungând la kilometrul 32, în afara localităţii 23 August, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă. În urma impactului, două persoane au decedat pe loc: şoferul şi pasagerul din dreapta faţă, în vârstă de 69 de ani, Ferit Menzat. Se pare că este vorba despre tată şi fiu, care se întorceau de la serviciu şi se îndreptau către casă.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

A.C. L.C.