VIDEO Alin Nica (PNL Timiş): Suntem gazde bune pentru toţi candidaţii

4
Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, prezent joi alături de premierul Florin Cîţu, în contextul vizitei pe care acesta o efectuează în judeţul Timiş, a declarat că filiala nu a luat încă o decizie privind susţinerea candidatului la şefia partidului şi că este o "gazdă bună" pentru toţi competitorii.

 

"Aşa cum am declarat de mai multe ori, noi nu ne pripim, nu ne hazardăm, suntem gazde bune pentru toţi candidaţii, poate mai apar până în 25 septembrie, dar vom lua o decizie categoric şi ne-o vom asuma, o vom anunţa public, însă până în momentul de faţă nu am discutat nici măcar în forurile statutare această chestiune, dar categoric vom discuta şi ne vom pronunţa cât de curând", a afirmat Nica, într-o conferinţă de presă la sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Pe 4 iunie, Alin Nica declara că pentru alegerea viitorului lider al Partidului Naţional Liberal va miza pe candidatul care poate sprijini interesele filialei judeţene şi care are potenţialul de creştere pentru PNL. El menţiona că organizaţia liberală timişeană nu a luat încă nicio hotărâre în acest sens, că se aşteaptă să vadă dacă vor mai apărea şi alţi candidaţi, după care vor fi analizate toate opţiunile în Biroul Politic Judeţean.

Premierul Florin Cîţu a efectuat joi o vizită în judeţul Timiş, inclusiv la noul terminal de sosiri curse externe de la Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara şi la Universitatea Politehnică din Timişoara, în contextul sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea instituţiei de învăţământ superior.

Premierul a pledat pentru dezvoltarea componentei cargo la Aeroportul Internaţional "Traian Vuia", menţionând că se va implica, astfel încât proiectul să devină viabil cât mai curând. AGERPRES/(A - autor: Irinela Vişan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

 

Sursa foto PNL Timiş / Facebook