VIDEO George Simion l-a tras de urechi pe Iulian Bulai, în plenul Camerei Deputaților

121

George Simion, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a fost, din nou, personajul principal într-un incident în plenul Camerei Deputaților. El l-a tras de ureche pe colegul său parlamentar Iulian Bulai, de la USR.

Să vedeți ce se întâmplă în Parlamentul României. De ce nu? Hai să discutăm! Hai să vedem exact, pentru familiile din România, cum vrem să construim spitale și nu ne lasă”, a îndemnat George Simion la începutul trnamsisiunii live pe Facebook.

Apoi, el este întrerupt de deputatul Iulian Bulai.

Putin a interzis Facebook în Rusia. Ți-a dat voie Putin (Vladimir – n.red.) să folosești Facebook-ul în România?”, l-a întrebat parlamentarul USR pe George Simion.

Deranjat de aluziile privind legăturile sale cu regimul de la Kremlin, George Simion l-a tras de urechi pe deputatul USR. Ulterior, Bulai a scris pe Facebook că „nu are rost să fii violent cu colegii din Parlament”.

George Simion, dacă îți plac băieții, e mai bine să îți asumi. Respectăm opțiunile tale intime și te încurajăm să fii sincer, dar chiar nu are rost să fii violent cu colegii din Parlament. Simion devine din ce în ce mai penibil. Astăzi a venit să mă tragă de ureche în Parlament. Bizar, violent și nepotrivit gestul. Mă întreb ce om ar face acest lucru”, a scris deputatul USR pe contul său de Facebook, în urma incidentului.

Schimbul de replici a avut loc marți, 22 martie.

Dosar după îmbrâncelile din plen

Procurorii Parchetului General au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce George Simion l-a bruscat pe Virgil Popescu în Parlament.

În timpul discursului susținut de ministrul Energiei, în plenul Camerei Deputaților, George Simion l-a întrerupt de mai multe ori pe oficial.

„Domnule președinte, pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul? Că văd că îl frământă alte lucruri”, a spus Virgil Popescu, în timp ce George Simion îi striga „hoțule” în plen.

Ulterior, Simion s-a deplasat la pupitrul Camerei Deputaților, unde se afla ministrul Energiei, și l-a bruscat. Menționăm că deputatul nu a respectat distanța minimă de protecție, în contextul pandemiei de COVID-19.

La Rusia cu dumneavoastră(…)Ești un prost”, i-a transmis, ulterior, ministrul Popescu lui George Simion.

Foto: Captură Facebook/ George Simion

Articolul VIDEO George Simion l-a tras de urechi pe Iulian Bulai, în plenul Camerei Deputaților apare prima dată în Main News.

Source: New feed